shungite - shungit

De beste steen tegen straling en veel meer…

Shungite Werking

Shungite wordt zeker al 400 jaar geroemd om zijn genezende en antibacteriële eigenschappen. Shungite heeft een specifieke kristalstructuur, gebaseerd op koolstof. Het lijkt dus ook veel op houtskool. Shungite werkt zuiverend en ontgift het lichaam. Daarom is bij het dragen van Shungite ook aan te raden om veel water te drinken.

Daarnaast kan Shungite helpen bij hoofdpijn, rugpijn, reuma, slaapproblemen en stabiliseert het bloed. Gebruik/draag Shungite niet bij zwangerschap.

werking shungit
Lees Meer...

Shungite | Shungit

Je kunt shungit kopen in onze online edelstenen winkel. We doen ons best de juiste steen voor je te selecteren. We hebben ruw van klein tot groot. Shungit bollen, Shungite piramides, Shungite hangers, Shungite armbanden en meer....

Shungite | Shungit kopen

Shungite | Shungit

Je kunt voor de Shungite ook terecht in onze edelstenen winkel in Bolsward. Dus langskomen en zelf voelen en uitzoeken kan.

We hebben ruw van klein tot groot. Shungit bollen, Shungite piramides, Shungite hangers, Shungite armbanden en meer....

Onze edelstenen winkel.

Ervaringen Shungite

"Shungite" is de BESTE edelsteen tegen straling! Denk eerst aan houtskool; dat kristal is absorberend - het wordt gebruikt om giffen en ziekte uit het lichaam te trekken en ze op veilige manier te elimineren. Denk dan aan houtskool met hersenen! Dat is Shungite. Het is een aarde en lucht energie, met een vleugje vuur - een ongebruikelijke en krachtige combinatie van energieën om gelijktijdig mee te kunnen werken. Ja, het verwijdert giffen en ziekten uit het lichaam (m.a.w. het verwijdert dat wat er voor een goede gezondheid niet in thuis hoort), maar het is nog veel, veel, veel meer dan dat. Dit is een kristal met alle capaciteiten voor healing, die een kristal maar kan dragen. Het zal de meer dan intense trillingen blokkeren, die op dit moment uit het binnenste van de Aarde omhoog komen. Deze intense, schurende, rots op rots met magma vibraties, hebben het vermogen om het immuunsysteem te verzwakken en stress, angst en onrust in ons op te wekken. Leg Shungite bij de computer of T.V. en het zal ook alles, wat elektronisch is en je ziek zou kunnen maken, blokkeren. Ik zie Shungite als een zwart gat, dat alles wat verkeerd is met ons lichaam absorbeert en de negatieve energie kan niet verder gaan. Die energie wordt afgebroken binnen het kristal. Het is alsof de negatieve energie tegen een stenen muur aankomt en gewoon ophoudt te bestaan.” Jill van Maasdijk.

Bovenstaande tekst is afkomstig van Jill van Maasdijk, auteur van Lichtwerk in Nederland en uitgeefster van het blad Shield of the Command Newsletter (het blad van en voor Lichtwerkers in Nederland en België). Deze tekst is met toestemming van de auteur op www.edelstenenwinkel.com geplaatst, verdere overname van deze tekst is niet toegestaan in welke vorm dan ook. copyright©2012JillvanMaasdijk.

Shungite en wifi in de praktijk

Frank Silvis van Vortex Vitalis maakt veel gebruik van (onze) Shungite bij zijn werkzaamheden (o.a. meten en neutraliseren van straling). Frank was 17 oktober 2015 in het programma "Het Groene Oosten" van RTV Oost. Daarin bespreekt hij wifi-straling en gaat met shungite aan de slag.