Shungiet

Shungiet kopen? Ruwe Shungiet, getrommelde Shungiet, Shungiet hanger, Shungiet bollen. Topkwaliteit Shungiet uit Rusland.

Shungiet is een steensoort die op dit moment enorm in de belangstelling staat. De Shungiet uit deelrepubliek Karelië van Rusland heeft geweldige eigenschappen voor mens en dier. Shungiet ontgift en kan "ziekte" uit het lichaam trekken. Het zuivert het water, Shungiet is eigenlijk een soort filter. Maar het het meest gebruikt wordt Shungiet om de absorptie ( het blokkeren) van Elektromagnetische Straling.

Vanuit onze winkel leveren wij topkwaliteit Shungiet aan o.a. mensen die huizen "ontstoren" en een ieder die graag de Elektromagnetische Straling in de woning wil verminderen of zelfs stoppen. Leg Shungiet Ruw of Getrommel bij bijv. je computer, TV, wifi, mobiele telefoon etc. Of draag het bij je als hanger of in je broekzak.

Hieronder een kleine opsomming van ervaringen van (gevoelige) klanten die wij van hun te horen kregen in onze winkel met Shungiet.

- Woon bij zo'n rottige mast en sliep bijna niet meer. Door shungiet in mijn slaapkamer te leggen heb ik veel minder last en slaap weer goed.
- Mijn buurman verplaatste zijn computer-kamer tegen de slaapkamer van mij. Gevolg slecht slapen door al die apparatuur en straling. Door shungiet onder het bed tegen de muur aan te leggen heb ik nergens meer last van.
- Ik werk veel met computers etc. vaak ben ik al halverwege m'n werkdag al moe. Door shungiet bij mij te dragen merk ik dat ik minder snel moe ben....

Binnenkort meer ervaringen met Shungiet.

Jill van Maasdijk omschreef Shungiet in het door haar uitgeven blad als volgt:

 “Shungiet" is de BESTE edelsteen tegen straling! Denk eerst aan houtskool; dat kristal is absorberend - het wordt gebruikt om giffen en ziekte uit het lichaam te trekken en ze op veilige manier te elimineren. Denk dan aan houtskool met hersenen! Dat is Shungiet. Het is een aarde en lucht energie, met een vleugje vuur - een ongebruikelijke en krachtige combinatie van energieën om gelijktijdig mee te kunnen werken. Ja, het verwijdert giffen en ziekten uit het lichaam (m.a.w. het verwijdert dat wat er voor een goede gezondheid niet in thuis hoort), maar het is nog veel, veel, veel meer dan dat. Dit is een kristal met alle capaciteiten voor healing, die een kristal maar kan dragen. Het zal de meer dan intense trillingen blokkeren, die uit het binnenste van de Aarde omhoog komen. Deze intense, schurende, rots op rots met magma vibraties, hebben het vermogen om het immuunsysteem te verzwakken en stress, angst en onrust in ons op te wekken. Leg Shungiet bij de computer of T.V. en het zal ook alles, wat elektronisch is en je ziek zou kunnen maken, blokkeren. Ik zie Shungiet als een zwart gat, dat alles wat verkeerd is met ons lichaam absorbeert en de negatieve energie kan niet verder gaan. Die energie wordt afgebroken binnen het kristal. Het is alsof de negatieve energie tegen een stenen muur aankomt en gewoon ophoudt te bestaan.” 

Shungiet wordt ook geschreven als Shungit of Shungite er is dus geen verschil in werking!

 

Shungiet Steen 10-20 gram